Brandweerkazerne

De vrijwilligers van de stichting Burger Initiatief Gemeente Goes (BIGG-EC) zijn druk bezig met het opzetten van nieuwe projecten. Het eerstvolgende project wordt gerealiseerd op het dak van de brandweerkazerne aan de Oranjeweg in Goes. Meer dan de helft van de uitgegeven certificaten is verkocht. We zijn nog op zoek naar belangstellenden die aan dit project mee willen doen. Het project kan pas opgestart worden als 75% van de beschikbare certificaten ondergebracht is. Het streven is om het project voor 31 maart 2021 te realiseren, omdat daarna de oude postcoderoosregeling vervalt en waarschijnlijk in een versoberde vorm verder gaat. Is uw interesse gewekt en woont u in 1 van de volgende postcodes (4461,4462,4464,4465,4474,4475,4421,4481 en 4482)?

Laatste kans om aan de oude postcoderegeling mee te doen. 15 jaar teruggave van de energiebelasting die u betaalt over het eigen gebruik.

Bij de gemeente Goes is een duurzaamheidslening voor deelname in het project aan te vragen. Via de Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE): http://bit.ly/subsidie-voor-woningbezitters-en-ondernemers-die-willen-verduurzamen

Ook hebben we een facebookpagina: puur@goesenergiecollectief en een emailadres: puur.goesenergiecollectief@gmail.com

Op deze website is ook het formulier te vinden om verdere informatie op te vragen en/of U aan te melden.

Hieronder de link naar het informatiedocument volgens de richtlijnen van de AFM.